Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PLW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PLW. Als je het bestand wilt openen PLW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PLW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PicoLog Data Format Pico Technology

Wat is een bestand PLW?

Gegevensformaat gebruikt door PicoLog data logging software. Typisch gegenereerd van een Pico data logger of data acquisition hardware apparaat, zoals een oscilloscoop. Bevat een koplengte met vaste lengte, gevolgd door een data record voor elk monster.

Data opgenomen door Pico-apparaten kan worden verzameld, geanalyseerd en weergegeven in spreadsheet en grafisch formaat met behulp van PicoLog software.

Hoe een bestand openen PLW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PLW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PLW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PLW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PLW openen

Andere problemen met een bestand PLW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PLW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PLW:

  • het gekozen bestand PLW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PLW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PLW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand