Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PLY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PLY. Als je het bestand wilt openen PLY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PLY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Polygon Format Stanford University

Wat is een bestand PLY?

Driedimensionaal beeldbestand gemaakt met behulp van het Polygon File Format, een open standaard die objecten als een verzameling polygonen beschrijft. Bevat een koptekst gevolgd door een lijst van hoekpunten die de vorm van elke veelhoek opgeven.

PLY-bestanden worden gebruikt door veel verschillende 3D-programma's. Ze kunnen worden opgeslagen in een binair of gewoon tekstformaat.

Aangezien het PLY-bestand formaat is ontwikkeld aan de Stanford University, staat het ook bekend als de Stanford Triangle Format.

Hoe een bestand openen PLY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PLY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PLY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PLY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PLY openen

Andere problemen met een bestand PLY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PLY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PLY:

  • het gekozen bestand PLY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PLY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PLY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand