Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PM4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PM4. Als je het bestand wilt openen PM4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PM4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe PageMaker 4 Document Adobe Systems

Wat is een bestand PM4?

Bladuitlegdocument gemaakt door Adobe PageMaker 4. Kan formatteerde tekst en afbeeldingen en meerdere pagina's bevatten. Gebruikt voor gecreëerde brochures, flyers en andere speciaal geformatteerde documenten.

PM4-bestanden kunnen worden geopend door Adobe PageMaker 4.0 en later. Ze kunnen worden omgezet in .PMD-bestanden met PageMaker 7.0, die kan worden geopend met Adobe InDesign.

Hoe een bestand openen PM4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PM4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PM4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PM4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PM4 openen

Andere problemen met een bestand PM4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PM4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PM4:

  • het gekozen bestand PM4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PM4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PM4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand