Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PMC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PMC. Als je het bestand wilt openen PMC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PMC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Performance Monitor Chart Settings Format Microsoft

Wat is een bestand PMC?

Bevat instellingen voor Performance Monitor, een systeem monitoring programma voor Windows NT en Windows Server. Bevat grafische configuratieopties en Counter Monitor-instellingen die specifiek bepalen welke processen moeten worden gecontroleerd.

Hoe een bestand openen PMC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PMC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PMC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PMC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PMC openen

Andere problemen met een bestand PMC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PMC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PMC:

  • het gekozen bestand PMC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PMC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PMC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand