Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PMD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PMD. Als je het bestand wilt openen PMD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PMD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe PageMaker Document Format Adobe Systems

Wat is een bestand PMD?

Een PMD-bestand is een pagina-indeling bestand gemaakt met Adobe PageMaker, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van professionele publicaties zoals nieuwsbrieven en brochures. Het bevat geformatteerde tekst, afbeeldingen en getekende objecten. PMD-bestanden ondersteunen ook beelden die zijn gemaakt in andere Adobe-programma's.

PMD-bestanden worden gebruikt door Adobe PageMaker 6 of later. Ze kunnen ook worden geopend door Adobe InDesign, de opvolger van PageMaker.

Adobe InDesign CS6 of elders zal PMD-bestanden openen, InDesign CC niet. Open het PMD-bestand in het InDesign CS6-programma of eerder, sla het op als een .INDD, en open het dan in InDesign CC.

Hoe een bestand openen PMD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PMD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PMD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PMD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PMD openen

Andere problemen met een bestand PMD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PMD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PMD:

  • het gekozen bestand PMD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PMD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PMD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PMD
PMD naar PDF