Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PMF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PMF. Als je het bestand wilt openen PMF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PMF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ESRI Map Format ESRI

Wat is een bestand PMF?

Lees alleen-kaartbestand dat is gemaakt met ArcMap, een applicatie die bij ESRI Desktop GIS wordt geleverd. Beveiligt een beperkte versie van een .MXD-mapbestand. Kan bekeken worden met de gratis ArcReader applicatie, waarmee kaarten gedeeld worden met gebruikers die de commerciële ArcGIS software niet hebben gekocht. Vaak gemaild naar klanten of collega's in samenwerkende kantooromgevingen.

PMF-bestanden kunnen de gegevensweergave, lay-outs, navigatie, afdrukken, query, panning en zoommogelijkheden van de kaart beperken. Ze kunnen ook wachtwoord beveiligd zijn. Dit helpt de vertrouwelijkheid en privacy van de gegevens te beschermen.

Gepubliceerde kaarten bevatten geen werkelijke geografische gegevens. In plaats daarvan koppelen ze aan datasets op een centrale afgelegen locatie, die kan worden gehost door een ArcMap Server of beschikbaar via internet. Daarom hebben gebruikers de juiste toegang tot het netwerk nodig om de kaarten te bekijken.

PMF-bestanden worden eigenlijk gemaakt door ArcGIS Publisher, een uitbreiding bij ArcMap.

Hoe een bestand openen PMF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PMF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PMF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PMF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PMF openen

Andere problemen met een bestand PMF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PMF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PMF:

  • het gekozen bestand PMF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PMF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PMF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand