Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PMG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PMG. Als je het bestand wilt openen PMG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PMG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Pagemaker Group Format Adobe Systems

Wat is een bestand PMG?

Panoramisch beeld gemaakt door Adobe Photoshop, een beeld- en fotobewerkingsprogramma. Hiermee wordt een beeldsamenstelling opgeslagen die is samengevoegd uit meerdere afbeeldingen. Opslaan ook de beeldregeling en door de gebruiker geselecteerde samenvoegopties. Gewoonlijk gebruikt voor het opslaan van panorama's van digitale foto's.

Door de randen van meerdere afbeeldingen samen te mengen en te mengen, verbergen Adobe Photoshop Photomerge-technologie digitale foto's in een enkele foto, zodat ze lijken alsof ze als een enkele camera opname werden opgenomen.

Als u Photomerge wilt gebruiken, selecteert u Bestand & rarr. Automatiseer & rarr. Photomerge .... Als alternatief kunt u Adobe Bridge openen, meerdere beeldbestanden selecteren en vervolgens Tools en rarr kiezen. Photoshop & rarr. Photomerge .... Na het selecteren van dit menu-item wordt Photoshop geopend en verschijnt een dialoogvenster om de samenvoegingsopties te selecteren.

Hoewel Photoshop en Photoshop Elements beide PMG-bestanden ondersteunen, kunnen Photoshop veel grotere afbeeldingen verwerken.

Hoe een bestand openen PMG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PMG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PMG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PMG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PMG openen

Andere problemen met een bestand PMG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PMG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PMG:

  • het gekozen bestand PMG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PMG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PMG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand