Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PMJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PMJ. Als je het bestand wilt openen PMJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PMJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pegasus Mail WinPMail State Format David Harris

Wat is een bestand PMJ?

Bestand gebruikt door Pegasus Mail, een client email programma. Bevat postbusconfiguratie-informatie, zoals standaard mailweergaven. Vaak gevonden met de bestandsnaam state.Pmj in de hoofdmap van een Pegasus Mail installatie.

PMJ-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat met een reeks secties aangeduid met vierkante haakjes. Sommige secties omvatten "[ALGEMEEN]" en "[LEESER]."

Hoe een bestand openen PMJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PMJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PMJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PMJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PMJ openen

Andere problemen met een bestand PMJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PMJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PMJ:

  • het gekozen bestand PMJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PMJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PMJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand