Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PMM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PMM. Als je het bestand wilt openen PMM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PMM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pegasus Mail Mail Message Folder David Harris

Wat is een bestand PMM?

E-mail gegevensbestand gemaakt door Pegasus Mail, een gratis e-mailprogramma voor Windows. Bevat berichten voor een e-mailmap, zoals ontwerpen, ontvangen e-mail of verzonden e-mail. Wordt gebruikt om alle e-mailberichten op te slaan voor een gebruikersaccount.

PMM-bestanden bevatten een 128-byte-koptekst, gevolgd door de ASCII-geformatteerde tekst van alle e-mailberichten.

Hoe een bestand openen PMM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PMM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PMM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PMM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PMM openen

Andere problemen met een bestand PMM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PMM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PMM:

  • het gekozen bestand PMM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PMM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PMM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand