Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PMP. Als je het bestand wilt openen PMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PMP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Plotter Model Parameters Format Autodesk

Wat is een bestand PMP?

Bestand gebruikt door AutoCAD, een CAD-programma dat gebruikt wordt om ontwerpen te maken. Bevat aangepaste configuratie-informatie voor een .PC3-bestand, inclusief plotterkalibratiegegevens en papierformaat. Wordt gebruikt om algemene plotter kalibratie instellingen op te slaan voor gebruik met meerdere PC3 bestanden.

Als u een PMP-bestand wilt maken in AutoCAD, selecteert u Bestand & rarr. Plotter Manager, en selecteer een bijbehorend PC3 bestand.

Hoe een bestand openen PMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PMP openen

Andere problemen met een bestand PMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PMP:

  • het gekozen bestand PMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand