Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PMQ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PMQ. Als je het bestand wilt openen PMQ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PMQ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Embedded Studio Target Analyzer Information Format Microsoft

Wat is een bestand PMQ?

Bestand aangemaakt door Target Analyzer (ta.Exe of tap.Exe), een programma dat is opgenomen in de Microsoft Windows Embedded Studio-ontwikkelingspakket. Stoor informatie op het systeemniveau over een apparaat waarvoor de ontwikkelaar zich richt op het uitvoeren van Windows XP Embedded (XPe) of Windows CE.

Door de Target Analyzer op een apparaat te runnen, creëert de ontwikkelaar een PMQ-bestand met een lijst van componenten voor het doelapparaat. Dit bestand kan worden geïmporteerd in de programma's Target Designer en Image Configuration Editor, die worden gebruikt voor het voorbereiden van de uiteindelijke configuratie en het beeld dat op het apparaat moet worden geladen.

Windows XP Embedded wordt gebruikt voor het uitvoeren van embedded software systemen in kiosks, point-of-sale apparaten en andere standalone systemen.

devices.Pmq - De standaardnaam voor een doel apparaat dat is gemaakt met Microsoft Target Analyzer.

Hoe een bestand openen PMQ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PMQ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PMQ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PMQ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PMQ openen

Andere problemen met een bestand PMQ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PMQ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PMQ:

  • het gekozen bestand PMQ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PMQ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PMQ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand