Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PMR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PMR. Als je het bestand wilt openen PMR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PMR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Performance Monitor Report Avid Technology

Wat is een bestand PMR?

Media database bestand gemaakt door Avid videobewerking en afwerking applicaties. Opslaan van een index van informatie over Media Objects (MOB), welke zijn de activa die door het bewerkingsproject worden gebruikt. Maakt de software in staat om up-to-date informatie over audio- en videobronnen te houden.

PMR-bestanden worden automatisch gegenereerd door de software. Als ze verwijderd worden, kan het programma ze herbouwen.

Hoe een bestand openen PMR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PMR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PMR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PMR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PMR openen

Andere problemen met een bestand PMR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PMR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PMR:

  • het gekozen bestand PMR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PMR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PMR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand