Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PMV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PMV. Als je het bestand wilt openen PMV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PMV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PlanMaker Spreadsheet Template Format SoftMaker Software

Wat is een bestand PMV?

Spreadsheet sjabloon gemaakt door PlanMaker spreadsheet software. Kan gebruikt worden voor het maken van .PMD-spreadsheets uit hetzelfde sjabloon. Soortgelijk aan een Microsoft Excel-sjabloon (.XLTX-bestand) en kan worden omgezet naar het XLTX-formaat in PlanMaker.

Hoe een bestand openen PMV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PMV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PMV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PMV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PMV openen

Andere problemen met een bestand PMV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PMV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PMV:

  • het gekozen bestand PMV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PMV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PMV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand