Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PNACH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PNACH. Als je het bestand wilt openen PNACH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PNACH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PCSX2 Cheat Format PCSX2

Wat is een bestand PNACH?

Cheat code bestand gebruikt door PCSX2, een game emulator voor PlayStation 2 games. Hiermee worden gegevens opgeslagen die GameShark- of Code Breaker-codes of andere soorten cheats mogelijk maken. Bevat de speltitel, versie van het spel (eG, SLUS) en de cheat code.

PNACH-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat en kunnen bewerkt worden met elke tekstverwerker. De cheat code is een hexadecimale code die door de emulator wordt gebruikt om gewijzigde gegevens in een emulatie spel op een bepaald gegevenspunt in te voegen. Hier zijn de inhoud van een voorbeeld PNACH bestand:

gametitle = Mijn spel [SLUS 12345] (U) commentaar = Een reactie patch = 1, EE, 0032C220, woord, 000000FF

Het PNACH-bestandsnaamvoorvoegsel moet de CRC-code gebruiken die aan het PlayStation-spel wordt gegeven. Het moet ook worden opgeslagen in de mapjes van de PCSX2-installatie. PCSX2 laadt automatisch PNACH-bestanden die een CRC-code bevatten die overeenkomt met het spel CRC-code.

De term "pnach" wordt uitgesproken als "patch".

Hoe een bestand openen PNACH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PNACH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PNACH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PNACH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PNACH openen

Andere problemen met een bestand PNACH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PNACH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PNACH:

  • het gekozen bestand PNACH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PNACH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PNACH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand