Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PNH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PNH. Als je het bestand wilt openen PNH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PNH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Project ROME Plug-in Archive Adobe Systems Incorporated

Wat is een bestand PNH?

Plugin gebruikt door Project ROME, een applicatie voor het creëren en publiceren van content. Bevat gegevens die functionaliteit toevoegen aan het programma. Gebruikt om de mogelijkheden van het programma uit te breiden. Kan worden gemaakt door ontwikkelaars van derden.

In november 2010 is Project ROME gestopt, maar is nog beschikbaar voor download.

Hoe een bestand openen PNH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PNH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PNH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PNH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PNH openen

Andere problemen met een bestand PNH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PNH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PNH:

  • het gekozen bestand PNH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PNH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PNH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand