Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PNI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PNI. Als je het bestand wilt openen PNI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PNI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Popnoggin Image Format Popspring

Wat is een bestand PNI?

Beeldbestand gebruikt door Popnoggin, een educatief programma dat pop-upvragen toont terwijl andere programma's draaien. Bevat afbeeldingen die zijn ingebed in de pop-upvragen.

Popnoggin maakt gebruik van een "pay-to-play" -model waarmee kinderen de speltijd kunnen verdienen door vragen te beantwoorden. Het programma houdt de gameplaytijd bij en de nummervragen beantwoord.

Popnoggin is niet meer ontwikkeld en is niet beschikbaar voor download.

Hoe een bestand openen PNI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PNI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PNI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PNI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PNI openen

Andere problemen met een bestand PNI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PNI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PNI:

  • het gekozen bestand PNI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PNI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PNI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand