Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PNM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PNM. Als je het bestand wilt openen PNM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PNM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Portable Anymap Bitmap Graphic Format N/A

Wat is een bestand PNM?

Bitmap-afbeelding gemaakt in het Portable Any Map-formaat, dat is ontworpen om verschillende soorten draagbare monochrome, grijstinten en kleurenafbeeldingen te verwerken. Kan raster grafische gegevens bevatten in een .PBM-, .PGM- of .PPM-indeling. Kan worden opgeslagen met binaire gegevens of ASCII-tekst.

PNM-bestanden opslaan een afbeelding en gebruiken geen compressie.

Hoe een bestand openen PNM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PNM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PNM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PNM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PNM openen

Andere problemen met een bestand PNM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PNM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PNM:

  • het gekozen bestand PNM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PNM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PNM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand