Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PNO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PNO. Als je het bestand wilt openen PNO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PNO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows 8 Piano Song Format Microsoft

Wat is een bestand PNO?

Songbestand gebruikt door Piano, een pianospelen applicatie die bij de Windows 8 Developer Preview wordt opgenomen. Opslaan notities die automatisch worden afgespeeld op de software piano. Kan gebruikt worden om pianoliedjes met anderen te delen.

Hoe een bestand openen PNO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PNO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PNO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PNO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PNO openen

Andere problemen met een bestand PNO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PNO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PNO:

  • het gekozen bestand PNO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PNO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PNO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand