Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PNT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PNT. Als je het bestand wilt openen PNT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PNT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple MacPaint Format Graphic Format Apple

Wat is een bestand PNT?

Zwart-wit bitmapbeeld gemaakt met het Macintosh-verfprogramma, MacPaint. Beëindigd na de release van Mac OS 7.0.

Hoe een bestand openen PNT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PNT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PNT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PNT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PNT openen

Andere problemen met een bestand PNT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PNT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PNT:

  • het gekozen bestand PNT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PNT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PNT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand