Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PNTG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PNTG. Als je het bestand wilt openen PNTG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PNTG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Macintosh MacPaint Bitmap Graphics Apple

Wat is een bestand PNTG?

Afbeelding gemaakt met MacPaint, een beeldbewerkingsprogramma dat oorspronkelijk in Macintosh-computers is gepubliceerd in 1984. Bevat een bitmap, die een afbeelding opslaat als een raster van pixels. Ondersteunt alleen zwart-witte kleuren. Niet vaak gebruikt.

Hoe een bestand openen PNTG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PNTG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PNTG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PNTG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PNTG openen

Andere problemen met een bestand PNTG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PNTG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PNTG:

  • het gekozen bestand PNTG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PNTG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PNTG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand