Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PNZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PNZ. Als je het bestand wilt openen PNZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PNZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Panorama Database Set Format ProVUE Development

Wat is een bestand PNZ?

Bestand aangemaakt door Panorama, een snelle database en spreadsheet programma. Verwijdert verwijzingen naar databasebestanden (.PAN-bestanden) maar slaat de eigenlijke databases niet op. Hiermee kunnen meerdere databases tegelijk worden geopend.

Hoe een bestand openen PNZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PNZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PNZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PNZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PNZ openen

Andere problemen met een bestand PNZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PNZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PNZ:

  • het gekozen bestand PNZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PNZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PNZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand