Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

POBI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand POBI. Als je het bestand wilt openen POBI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ POBI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kindle Store Magazine Ebook Format N/A

Wat is een bestand POBI?

Bestand aangemaakt om door het Kindle Touch-apparaat te worden gelezen. Bevat ebooks die zijn gedownload van de Kindle-winkel. Werkt alleen als een ebook voor tijdschriften, niet voor boeken. Werkt vergelijkbaar met het .MOBI-bestand.

Als u de POBI-extensie wijzigt naar MOBI, verschijnt de sectie's en artikelen index van het tijdschrift niet.

Hoe een bestand openen POBI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand POBI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de POBI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand POBI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand POBI openen

Andere problemen met een bestand POBI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand POBI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken POBI:

  • het gekozen bestand POBI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand POBI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand POBI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies POBI
POBI naar EPUB