Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

POI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand POI. Als je het bestand wilt openen POI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ POI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Magellan Maestro Point Of Interest Format Magellan

Wat is een bestand POI?

Point of Interest (POI) bestand dat wordt gebruikt door Magellan Maestro persoonlijke navigatiesystemen. Bevat één of meer bezienswaardigheden, waaronder hun namen en locaties. Kan een navigatiebestemming of een punt zijn die gebruikt wordt om navigatie routes te genereren.

Hoe een bestand openen POI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand POI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de POI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand POI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand POI openen

Andere problemen met een bestand POI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand POI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken POI:

  • het gekozen bestand POI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand POI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand POI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand