Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

POM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand POM. Als je het bestand wilt openen POM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ POM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Maven Build Format The Apache Project

Wat is een bestand POM?

Bestand gebruikt door Maven, een Java-programma dat gebruikt wordt om Java-applicaties te bouwen en hun afhankelijkheden te beheren. Bevat bouwen informatie, zoals vereiste software afhankelijkheden, afhankelijkheid omvang, en verpakking informatie.

POM-bestanden bevatten ook bouwen informatie, zoals de programmanaam, de bouwen versie en de vereiste bouwen plug-ins.

POM-bestanden worden meestal gezien met een .XML-bestandsextensie. Ze gebruiken meestal de bestandsnaam pom.Xml.

Hoe een bestand openen POM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand POM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de POM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand POM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand POM openen

Andere problemen met een bestand POM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand POM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken POM:

  • het gekozen bestand POM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand POM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand POM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand