Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

POR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand POR. Als je het bestand wilt openen POR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ POR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SPSS Portable Format SPSS

Wat is een bestand POR?

ASCII-tekstbestandbestand aangemaakt door SPSS, een applicatie voor statistische verwerking. Bewaar uitgevoerde gegevens van de software in een tekstformaat, die gemakkelijk door andere toepassingen kan worden gelezen. Gebruikt om gegevens tussen programma's en computersystemen te delen.

Als u een POR-bestand wilt maken in SPSS, selecteert u Bestand & rarr. Opslaan als ... En kies dan "SPSS Portable" in de vervolgkeuzelijst.

Hoe een bestand openen POR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand POR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de POR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand POR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand POR openen

Andere problemen met een bestand POR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand POR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken POR:

  • het gekozen bestand POR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand POR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand POR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand