Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

POV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand POV. Als je het bestand wilt openen POV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ POV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Persistence Of Vision Raytracer Graphic Format Persistence of Vision Raytracer

Wat is een bestand POV?

Driedimensionale afbeelding die de persistentie van Vision Raytracer (POV-Ray) formaat gebruikt. Ondersteunt vormen, kleuren, texturen, rotaties, licht, atmosferische effecten, kijkperspectieven en andere 3D-beeldeigenschappen. Opgeslagen in een ASCII-tekstformaat.

POV-bestanden worden gedefinieerd met behulp van de POV-Ray scene beschrijving taal, waarin instructies worden gegeven voor hoe de POV-Ray-motor 3D-graphics maakt. POV-bestanden kunnen worden gebruikt voor het maken van fotorealistische beelden van hoge kwaliteit.

POV-Ray is een gratis programma beschikbaar voor Mac, Windows en Unix platforms.

Hoe een bestand openen POV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand POV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de POV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand POV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand POV openen

Andere problemen met een bestand POV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand POV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken POV:

  • het gekozen bestand POV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand POV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand POV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand