Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PP. Als je het bestand wilt openen PP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pocket Physics Saved Data Format Pocket Physics

Wat is een bestand PP?

Gegevensbestand gemaakt door Pocket Physics, een homebrew Nintendo DS applicatie gebruikt om eenvoudige fysica scenario's te maken en te simuleren. Hiermee wordt een schets opgeslagen, die gebruikersgetekende objecten bevat die onder fysieke beperkingen kunnen worden geanimeerd.

PP-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat en kunnen bekeken worden met een teksteditor. Ze worden opgeslagen op de / data / pocketfysics / sketches / directory op een Nintendo DS-kaart.

Pocket Physics wordt verdeeld als een .NDS bestand en wordt uitgevoerd op een Nintendo DS.

Hoe een bestand openen PP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PP openen

Andere problemen met een bestand PP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PP:

  • het gekozen bestand PP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand