Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PP5 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PP5. Als je het bestand wilt openen PP5, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PP5

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Micrografx Picture Publisher 5 Bitmap Format Corel

Wat is een bestand PP5?

Beeldbestand aangemaakt door Corel Picture Publisher versie 5, een beeldbewerkingsprogramma dat eerder door Micrografx was eigendom. Beveiligt een afbeelding in een eigen formaat. Kan worden gemaakt en bewerkt met de tekst-, tekening- en schilderhulpmiddelen van Picture Publisher.

Verschillende versies van Picture Publisher gebruiken verschillende bestandsextensies. Versie 4 gebruikt de extensie .PP4, en versies 6, 7, 8, 9 en 10 gebruiken de .PPF-extensie. Alle bestandstypen worden nog steeds ondersteund door het CorelDRAW Graphics Suite-softwarepakket.

Hoe een bestand openen PP5?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PP5 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PP5 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PP5 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PP5 openen

Andere problemen met een bestand PP5

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PP5 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PP5:

  • het gekozen bestand PP5 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PP5 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PP5 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PP5
PP5 naar PSD