Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PPA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PPA. Als je het bestand wilt openen PPA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PPA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft PowerPoint 97 To 2003 Add-in Format Microsoft

Wat is een bestand PPA?

Add-in bestand dat wordt gebruikt door Microsoft PowerPoint, een programma waarmee gebruikers presentaties kunnen maken. Bevat aangepaste opdrachten en macro's die zijn geschreven in de taal VBA (Visual Basic for Applications). Wordt gebruikt om de mogelijkheden van Microsoft PowerPoint uit te breiden.

Als u de huidige lijst met invoegtoepassingen in PowerPoint wilt bekijken, selecteert u Tools en rarr. Add-ins.

Hoe een bestand openen PPA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PPA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PPA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PPA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PPA openen

Andere problemen met een bestand PPA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PPA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PPA:

  • het gekozen bestand PPA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PPA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PPA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand