Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PPAM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PPAM. Als je het bestand wilt openen PPAM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PPAM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft PowerPoint 2007/2010 Macro-enabled Open XML Add-in Format N/A

Wat is een bestand PPAM?

Add-in bestand dat wordt gebruikt door Microsoft PowerPoint, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van presentaties voor diavoorstellingen. Bevat onderdelen die extra functionaliteit toevoegen, inclusief extra opdrachten, aangepaste macro's en nieuwe tools. Gebruikt om de standaard PowerPoint-functies uit te breiden.

PPAM-bestanden kunnen worden gebruikt door PowerPoint 2007 of later. Ze kunnen ook worden geopend door eerdere versies van PowerPoint met Open XML-componentondersteuning.

Hoe een bestand openen PPAM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PPAM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PPAM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PPAM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PPAM openen

Andere problemen met een bestand PPAM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PPAM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PPAM:

  • het gekozen bestand PPAM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PPAM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PPAM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand