Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PPD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PPD. Als je het bestand wilt openen PPD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PPD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe PageMaker PostScript Printer Description Format Adobe Systems

Wat is een bestand PPD?

Bestand dat als stuurprogramma voor een PostScript-printer dient. Beschrijft het lettertype, papierformaten, DPI-resolutie, geheugenconfiguratie en andere functies en mogelijkheden die door de printer worden ondersteund.

PPD-bestanden kunnen ook PostScript-code bevatten die tijdens een afdruktaak kunnen worden verwezen. Deze code bevat commando's die specifieke PostScript-afdrukfuncties aanroepen.

Hoe een bestand openen PPD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PPD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PPD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PPD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PPD openen

Andere problemen met een bestand PPD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PPD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PPD:

  • het gekozen bestand PPD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PPD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PPD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand