Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PPL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PPL. Als je het bestand wilt openen PPL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PPL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Free Pascal Dynamic Library Format Free Pascal

Wat is een bestand PPL?

Dynamische bibliotheek die functies en verklaringen bevat die in Free Pascal zijn geschreven. Gemaakt uit een .PPU een .O bestand met behulp van het ppumove tool dat is opgenomen in de Free Pascal Compiler (FPC).

Eenmaal gecreëerd, kunnen PPL-bestanden worden verwezen naar programma's die zijn geschreven in andere programmeertalen, zoals C / C ++.

Hoe een bestand openen PPL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PPL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PPL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PPL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PPL openen

Andere problemen met een bestand PPL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PPL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PPL:

  • het gekozen bestand PPL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PPL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PPL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand