Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PPP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PPP. Als je het bestand wilt openen PPP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PPP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Enfocus PitStop Preflight Profile Format Serif

Wat is een bestand PPP?

Project gemaakt met Serif Page Plus, een britse desktop publishing programma voor Windows. Kan tekst, afbeeldingen, grafieken, tabellen en meerdere pagina's bevatten.

Page Plus-projecten kunnen worden opgeslagen als afdrukbare documenten, flyers en boeken, evenals .PDF-bestanden, e-mailberichten en webpagina's.

Hoe een bestand openen PPP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PPP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PPP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PPP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PPP openen

Andere problemen met een bestand PPP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PPP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PPP:

  • het gekozen bestand PPP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PPP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PPP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand