Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PPR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PPR. Als je het bestand wilt openen PPR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PPR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IBM Cognos PowerPlay OLAP Multidimensional Cube Accord Software & Systems

Wat is een bestand PPR?

Bestand aangemaakt door SmartWorks Project Planner, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van projectplannen. Inclusief taken, resources, tijdlijnen en kritieke paden voor een project. Kan worden beoordeeld met behulp van Project Planner Reader, een gratis applicatie voor het bekijken van PPR-bestanden.

PPR-bestanden kunnen worden omgezet in Microsoft Project Exchange (.MPX) bestanden.

Hoe een bestand openen PPR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PPR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PPR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PPR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PPR openen

Andere problemen met een bestand PPR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PPR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PPR:

  • het gekozen bestand PPR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PPR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PPR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand