Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PPS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PPS. Als je het bestand wilt openen PPS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PPS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft PowerPoint 97 To 2003 Complete Slide Show Format Microsoft

Wat is een bestand PPS?

Een PPS-bestand is een diavoorstelling gemaakt door Microsoft PowerPoint, een populair programma dat bij Microsoft Office is opgenomen voor het maken van presentaties. Het wordt opgeslagen als een voltooide diavoorstelling, die kan worden bekeken door PowerPoint of PowerPoint Viewer. PPS-bestanden zijn niet bewerkbaar zoals .PPT-bestanden.

U zult waarschijnlijk alleen een PPS-bestand tegenkomen als u PowerPoint 97 in 2003 gebruikt of werkt met iemand die die versies van de software gebruikt. Als u PowerPoint 2007 of later gebruikt en uw presentatie als een diashowbestand opslaat, wordt deze opgeslagen in het OpenXML-formaat met de .PPSX-extensie. Hoewel PowerPoint 2007 of later het PPSX-bestand gebruikt, kunt u het nog steeds gebruiken om het PPS-bestand te openen.

PPS-bestanden zijn vergelijkbaar met de meer populaire PPT-bestanden. Wanneer u het PPT-bestand in PowerPoint opent, wordt het automatisch geopend in de bewerkingsmodus en wanneer u het PPS-bestand opent, wordt het automatisch geopend in de presentatiemodus in PowerPoint.

Hoe een bestand openen PPS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PPS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PPS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PPS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PPS openen

Andere problemen met een bestand PPS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PPS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PPS:

  • het gekozen bestand PPS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PPS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PPS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PPS
PPS naar PDFPPS naar KEYNOTEPPS naar PPSXPPS naar PPTX