Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PPSM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PPSM. Als je het bestand wilt openen PPSM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PPSM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft PowerPoint 2007/2010 Macro-enabled Open XML Complete Slide Show Format Microsoft

Wat is een bestand PPSM?

Een PPSM-bestand is een macro-enabled diavoorstelling gemaakt door Microsoft PowerPoint, een programma waarmee gebruikers diavoorstellingen en presentaties kunnen maken. Het bevat een niet bewerkbare verzameling dia's. PPSM-bestanden worden gebruikt voor het verpakken van alleen open XML-gebaseerde presentaties, zoals .PPTX-bestanden, om te delen met anderen.

PPSM-bestanden, in tegenstelling tot .PPSX-bestanden, bevatten macro's die worden uitgevoerd door PowerPoint. Zelfs als een PPSX-bestand embedded-macro's bevat, zal PowerPoint ze niet uitvoeren totdat ze eerst als PPSM-bestand zijn opgeslagen.

Macro's in PowerPoint werken op dezelfde manier als scripts waarmee u herhalende taken kunt automatiseren, zoals een dia opmaken of nieuwe dia's maken. U kunt macro's maken en bewerken met behulp van Visual Basic for Applications (VBA) via het tabblad View in het lint.

PPSM-bestanden kunnen worden geopend door PowerPoint 2007 of later, of door eerdere versies van PowerPoint die Open XML-documentondersteuning bevatten.

Hoe een bestand openen PPSM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PPSM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PPSM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PPSM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PPSM openen

Andere problemen met een bestand PPSM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PPSM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PPSM:

  • het gekozen bestand PPSM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PPSM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PPSM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand