Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PPSX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PPSX. Als je het bestand wilt openen PPSX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PPSX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft PowerPoint 2007/2010 Open XML Complete Slide Show Format Microsoft

Wat is een bestand PPSX?

Diashow gemaakt door Microsoft PowerPoint, een programma dat gebruikt wordt om persoonlijke en professionele presentaties en diavoorstellingen te maken. Bevat een afgewerkte verzameling dia's. Gebruikt voor het opslaan van afgewerkte presentaties en voor het afspelen van diapresentaties.

Eenmaal opgeslagen kunnen PPSX-bestanden niet worden bewerkt en kunnen ze alleen worden bekeken. Daarom zijn ze handig voor het verzenden van afgewerkte presentaties aan gebruikers die geen commerciële versie van PowerPoint bezitten, omdat het PPSX-bestand kan worden bekeken met het gratis PowerPoint Viewer-programma.

PPSX-bestanden worden opgeslagen in het Open XML-formaat, dat is geïntroduceerd in Microsoft Office 2007. Ze worden mogelijk geopend door PowerPoint 2007 of later of door eerdere versies van PowerPoint met het geïnstalleerde Open XML-onderdeel.

Hoewel OpenOffice.Org geen PPSX-bestanden openhoudt, kunt u ze nog steeds openen in de software door de optie "Microsoft PowerPoint 2007 XML" te selecteren in de lijst met ondersteunde bestandsindelingen.

Hoe een bestand openen PPSX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PPSX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PPSX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PPSX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PPSX openen

Andere problemen met een bestand PPSX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PPSX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PPSX:

  • het gekozen bestand PPSX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PPSX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PPSX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PPSX
PPSX naar PPTPPSX naar PDFPPSX naar PPSPPSX naar PPSMPPSX naar PPTMPPSX naar PPTXPPSX naar PPTXMLPPSX naar SXI