Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PPTHTML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PPTHTML. Als je het bestand wilt openen PPTHTML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PPTHTML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft PowerPoint HTML Presentation Format Microsoft

Wat is een bestand PPTHTML?

HTML-versie van een .PPT-bestand dat is gemaakt met Microsoft PowerPoint, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van presentaties. Bevat HTML die kan worden gebruikt om de presentatie te tonen met opmaak vergelijkbaar met het originele PPT-bestand. Gebruikt voor het bekijken van gepubliceerde presentaties in een webbrowser.

PowerPoint ondersteunt niet langer PPTHML-bestanden. Als u een presentatie wilt publiceren of delen, moet u de uitzendingsfuncties gebruiken in PowerPoint 2010.

Hoe een bestand openen PPTHTML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PPTHTML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PPTHTML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PPTHTML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PPTHTML openen

Andere problemen met een bestand PPTHTML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PPTHTML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PPTHTML:

  • het gekozen bestand PPTHTML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PPTHTML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PPTHTML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand