Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PPTMHTML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PPTMHTML. Als je het bestand wilt openen PPTMHTML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PPTMHTML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft PowerPoint MIME HTML Presentation Format Microsoft

Wat is een bestand PPTMHTML?

Gearchiveerde Multipurpose Internet Mail Extensions (MIME) HTML-presentatie opgeslagen door eerdere versies van Microsoft PowerPoint, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van diavoorstellingen. Bevat HTML-code die de presentatie vertegenwoordigt in hetzelfde formaat als het originele .PPT-bestand. Gebruikt om de gepubliceerde versie van een presentatie in een webbrowser te bekijken.

PPTMHTML-bestanden worden niet meer ondersteund door Microsoft PowerPoint.

Hoe een bestand openen PPTMHTML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PPTMHTML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PPTMHTML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PPTMHTML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PPTMHTML openen

Andere problemen met een bestand PPTMHTML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PPTMHTML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PPTMHTML:

  • het gekozen bestand PPTMHTML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PPTMHTML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PPTMHTML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand