Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PPX. Als je het bestand wilt openen PPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Serif PagePlus Publication Format Serif

Wat is een bestand PPX?

Sjabloon voor het maken van een nieuw document (.PPP-bestand) met PagePlus, een documentontwerp en publicatieprogramma. Bevat een vooraf ontworpen lay-out die kan worden gebruikt om meerdere documenten met een vergelijkbare uitstraling te maken.

Als u een PagePlus-publicatie wilt maken vanuit een ontwerpsjabloon, selecteert u "Bestand & rarr.Nieuw van de opstartwizard ..." en klik dan op "Ontwerpsjabloon gebruiken."

Hoe een bestand openen PPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PPX openen

Andere problemen met een bestand PPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PPX:

  • het gekozen bestand PPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand