Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PQI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PQI. Als je het bestand wilt openen PQI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PQI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PowerQuest Drive Image Format Symantec

Wat is een bestand PQI?

Drive image gemaakt door PowerQuest disk imaging software. Creëert een exacte kopie of "afbeelding" van een vaste schijf die wordt gebruikt voor back-updoeleinden. Kan gebruikt worden om een ​​harde schijf te herstellen als het crasht of mislukt.

PQ! Bestanden kunnen worden geopend met PowerQuest's PQIBrowser (PQIBrowser.Exe) of Symantec Norton Ghost (onderdeel van Norton SystemWorks).

PowerQuest werd gekocht door Symantec en werd als Norton Ghost herkend als Ghost Solution Suite. Ghost slaat reservebestanden op als .GHO-bestanden.

Hoe een bestand openen PQI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PQI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PQI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PQI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PQI openen

Andere problemen met een bestand PQI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PQI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PQI:

  • het gekozen bestand PQI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PQI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PQI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand