Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRA. Als je het bestand wilt openen PRA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Media Adobe Premiere Plug-in Profile Format Microsoft

Wat is een bestand PRA?

Profiel gemaakt met de Microsoft Adobe Premiere 6.5 plug-in, die wordt gebruikt voor het exporteren van Premiere-projecten naar Windows Media 9. Bevat uitgevoerde projectinstellingen voor het geselecteerde Adobe Premiere-project, zoals de video codec-, metadata- en uitvoerbestandsindeling.

PRA-bestanden worden gebruikt voor het opslaan en laden van instellingen voor de Windows Media 9-plugin in Adobe Premiere 6.5. Ze worden opgeslagen in de Premier 6.5 plugins directory.

Hoe een bestand openen PRA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRA openen

Andere problemen met een bestand PRA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRA:

  • het gekozen bestand PRA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand