Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRC. Als je het bestand wilt openen PRC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel Presentations Document Format Mobipocket

Wat is een bestand PRC?

Digitaal eBook opgeslagen in het Mobipocket "Mobi" formaat. Kan worden opgeslagen als een beveiligd of onbeschermd bestand. Beschermde PRC-bestanden omvatten DRM-auteursrechtelijke bescherming die de apparaten beperkt waarop het bestand kan worden geopend.

PRC bestanden kunnen worden bekeken op een pc met behulp van Mobipocket Reader Desktop of overgebracht naar een smartphone of PDA. Onbeschermde PRC bestanden kunnen ook bekeken worden op het Amazon Kindle draagbare leesapparaat.

Hoe een bestand openen PRC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRC openen

Andere problemen met een bestand PRC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRC:

  • het gekozen bestand PRC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand