Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRD. Als je het bestand wilt openen PRD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SoftMaker Presentations Document Format SoftMaker Software

Wat is een bestand PRD?

Presentatie bestand gemaakt door Presentations, een programma opgenomen in de SoftMaker Office suite. Opslaan van een geordende lijst met dia's en lijkt op een Microsoft PowerPoint .PPT of .PPTX bestand. Kan worden omgezet in de PowerPoint PPT en PPTX formaten.

Hoe een bestand openen PRD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRD openen

Andere problemen met een bestand PRD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRD:

  • het gekozen bestand PRD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand