Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRE. Als je het bestand wilt openen PRE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Freelance Presentation Format IBM

Wat is een bestand PRE?

Diashow gemaakt met Lotus Freelance Graphics, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van presentaties. Bevat presentaties dia's en hun lay-outs, afbeeldingen en tekst. Gebruikt voor het geven van mondelinge presentaties.

PRE-bestanden kunnen worden omgezet in Microsoft PowerPoint.

Hoe een bestand openen PRE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRE openen

Andere problemen met een bestand PRE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRE:

  • het gekozen bestand PRE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PRE
PRE naar PPT