Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PREF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PREF. Als je het bestand wilt openen PREF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PREF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Device Central Preferences Document Format N/A

Wat is een bestand PREF?

Instellingen bestand gebruikt door verschillende applicaties. Wordt vaak gebruikt als applicatieondersteuningsbestand dat programvoorkeuren bevat, zoals programma standaardinstellingen of andere gebruikers gespecificeerde applicatievoorkeuren. Gebruik de generieke extensie ".Pref," die kort staat op "voorkeuren".

Voorbeeldprogramma's die PREF-bestanden gebruiken, omvatten GTKRadiant (local.Pref), Wings 3D en Amazon's Kindle e-Reader software (reader.Pref).

Hoe een bestand openen PREF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PREF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PREF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PREF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PREF openen

Andere problemen met een bestand PREF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PREF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PREF:

  • het gekozen bestand PREF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PREF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PREF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand