Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PREFS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PREFS. Als je het bestand wilt openen PREFS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PREFS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Preferences Or Project Settings Format VectorStorm

Wat is een bestand PREFS?

Voorkeurenbestand gebruikt door MMORPG Tycoon, een business simulatie spel waar spelers concurreren als een MMORPG software ontwikkelaar. Opslaan van de opgeslagen voorkeuren in het menu Spelopties. Bevat de schermresolutie, muziekvolume en andere opties.

PREFS-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat en kunnen met elke tekstverwerker bekeken worden.

Hoe een bestand openen PREFS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PREFS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PREFS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PREFS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PREFS openen

Andere problemen met een bestand PREFS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PREFS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PREFS:

  • het gekozen bestand PREFS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PREFS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PREFS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand