Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PREL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PREL. Als je het bestand wilt openen PREL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PREL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Premiere Elements Project Format Adobe Systems

Wat is een bestand PREL?

Video project gemaakt met Adobe Premiere Elements, een niet-lineair videobewerkingsprogramma voor Windows. Bevat een tijdlijn, meerdere audio- en videosporen, video-effecten en andere instellingen. Bevat verwijzingen naar audio- en videobestanden in plaats van dan de media zelf.

PREL-bestanden kunnen geïmporteerd worden door Adobe Premiere Pro CS4, maar worden niet herkend door eerdere versies van Premier Pro. Premiere Elements lijkt op Premiere Pro, maar bevat geen geavanceerde functies.

Hoe een bestand openen PREL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PREL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PREL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PREL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PREL openen

Andere problemen met een bestand PREL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PREL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PREL:

  • het gekozen bestand PREL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PREL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PREL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand