Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRI. Als je het bestand wilt openen PRI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Qt Project Include Format Nokia

Wat is een bestand PRI?

Software-ontwikkelingsinstellingenbestand dat wordt gebruikt door toepassingen die zijn aangemaakt voor Qt, een cross platform-kader dat vaak gebruikt wordt voor het bouwen en uitvoeren van mobiele applicaties. Bevat instellingen voor het qmake commando, dat de toepassing bouwt. Wordt gebruikt om locaties van ontwikkelaarbestanden en platformspecifieke definities op te geven.

Qt SDK is eerder door Nokia ontwikkeld voordat Digia de software heeft verworven.

Hoe een bestand openen PRI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRI openen

Andere problemen met een bestand PRI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRI:

  • het gekozen bestand PRI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PRI
PRI naar JPGPRI naar JPEG