Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PRINTEREXPORT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PRINTEREXPORT. Als je het bestand wilt openen PRINTEREXPORT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PRINTEREXPORT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Print Migration Format Microsoft

Wat is een bestand PRINTEREXPORT?

Bestand gebruikt de wizard Windows Printer Migration (Printbrm.Exe), een hulpprogramma waarmee de printerinstellingen tussen kopieën van Windows worden overgedragen. Kan afdrukwachtrijen, printerinstellingen, printerpoorten en taalmonitoren opslaan. Gebruikt voor configuratie van de printerserver.

De wizard Printer Migratie is opgenomen in het Windows 7 besturingssysteem. Het is vervangen door het oudere Print Migrator 3.1 programma, dat Microsoft niet meer ondersteunt.

Hoe een bestand openen PRINTEREXPORT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PRINTEREXPORT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PRINTEREXPORT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PRINTEREXPORT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PRINTEREXPORT openen

Andere problemen met een bestand PRINTEREXPORT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PRINTEREXPORT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PRINTEREXPORT:

  • het gekozen bestand PRINTEREXPORT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PRINTEREXPORT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PRINTEREXPORT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand